This Street Is Elektronic
11 September 2009
Get ready for This Street Is Elektronic – the first edition of the South District Day and the perfect way to get in (mental) shape for This Beat Is Elektronic, a celebration of Belgian nightlife on Saturday September 19 at Vooruit, Ghent.
This Street Is Elektronic already kicks off on Friday September 18 with a nocturne at over 40 participating shops in Ghent’s Sint-Pietersnieuwstraat, Lammerstraat, Walpoortstraat and Kortedagsteeg.
On Saturday September 19 the (daytime) party continues with pop-up expos, in-store deejay sets and tons of surprises! Feel like getting a New Beat haircut? In the mood for a Bonzai Burger or a Serious Beats Sandwich? Always wondered what a Smiley Macaron would taste like? Or want to visit the Stephan Vanfleteren photo exhibition at Circus Mahy with a soundtrack supplied by Red D & Lady Linn (live), Cook-E & Matik, Frères Deluxe, Zohra, Laston & Geo, Mr. Magnetik, Murielle Scherre and loads more?
Then get your ass to This Street Is Elektronic and feel the beat at these participating shops, bars, restaurants and hairdressers: The Difference, Rewind, The Limits, Lingeriet, Movies, Elegance (Astra Nails), Bilbo, Stokbroodje, Old&New, Wallflower, Slam, Polé Polé, Montuno’s, Yuzu, Tosti, Music Mania, Bizar, ‘t Gebed Zonder Eind, Tasty World, Australian, De Cliént, Giraldo, Y & D, Animal Store, Marimain, Or Espresso Bar, Una Volta, Dessange, Chinoh, Massimo, Simonne, Chris Janssens, Quadra, Panos, Scapa, American Outfitters, Xandres, Nonno, The Cover, Soep+ and Pitza Service.
Go to This Street Is Elektronic's Facebook to see who's already coming. And while you're at it: visit This Beat Is Elektronic's Facebook to let us know if you'll be down with CJ Bolland, The Glimmers vs. Olivier Pieters, T99, Jan Van Biesen vs. Ed & Kim, The Confetti’s, Raoul vs. Spacid, Millennium Kru, Franky Jones vs. Rave Our Souls, Zohra, Tomaz vs. Steve Cop, Koenie, Fred Nasen and The Hipson Brothers on September 19!
South District Nocturne:
Friday September 18
18:00 – 21:00
South District Day:
Saturday September 19
12:00 – 20:00
LINE-UP SATURDAY SEPTEMBER 19
Red Bull stage (Circus Mahy)
(Expo Stephan Vanfleteren; tickets half price that day: 4 euro + drink)
12.00 - 13.00H Murielle (La Fille d'O)
13.00 - 15.00H Frères De Luxe
15.00 - 17.00H Laston&Geo
17.00 - 19.00H Zohra
19.00 - 20.00H Red D feat. Lady Linn
Animal Stage - Minard Schouwburg (outside)
12.00 - 14.00H Freddy Sultana
14.00 - 16.00H d'Ache
16.00 - 18.00H Cook-E & Matik
18.00 - 20.00H Commonphase
South District Stage - Bellrose (outside)
12.00 - 14.00H Tom Dazing
14.00 - 16.00H Timmy Deep
16.00 - 18.00H Silky Jack